Ajankohtaiset

Viikonloppuretki Padasjoelle 20.-22.9.2019

Hämeenlinnantie 357, 17500 Padasjoki
Syysleirille matkataan tänä vuonna Padasjoelle. Majoitustilat ovat leirikeskuksen päärakennuksessa, jossa vuodepaikkoja on 46, joten tilaa riittää kaikenlaiseen toimintaan.
Käytössämme on rantasauna sekä kylpytynnyri. Rannalla on nuotiopaikka ja muutama soutuvene. Isossa keittiössä kokkaillaan yhdessä aamiaiset, muut ruokailut hoitaa vanha tuttu emäntämme Eija.
Viikonlopun aikana voi virkistäytyä saunomalla, uimalla ja kalastelemalla. Notskipaikalla hengaillaan makkaraa paistellen, kaloja grillaten ja nokipannukahveja keitellen. Lisäohjelmana perinteiset mölkkykisat sekä muita seurapelejä. Omia polkujaan kulkeville löytyy ulkoilu-, marjastus- ja sienestysmaastot. Valinnanvaraa siis riittää.
Perjantai-illasta sunnuntaihin kestävän täysihoitoviikonlopun hinta on Mummolaakson jäsenille 100€ ja ei-jäsenille 150€. Majoitus on 2-4 hengen huoneissa riippuen osallistujamäärästä. Koirat ovat sallittuja. Pakkaa mukaan lakanat, pyyhe ja virvokkeet. Omat virvelit, pingismailat ja muut liikuntavarusteet voi tuoda mukanaan.
Loput 8 paikkaa täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä 1.9. mennessä, meilaa info@mummolaakso.fi.
Matkaa Helsingistä on 160 km ja Tampereelta n. 115 km. Kysele tarvittaessa kimppakyytiä Mummiksen fb-ryhmässä. Lisätiedot ja kuvat: https://www.hollolanseurakunta.fi/kirkot-ja-tilat/leiri-ja-kurssikeskukset/sarsjarven-leirikeskus-padasjoki-

Leave a Reply