Tapahtuu muualla

Turku: viikonloppu Korppoon saaristossa 13.-15.7. 🗓 🗺

Turku: viikonloppu Korppoon saaristossa 13.-15.7. 🗓 🗺

Turun Mummolaakso tarjoaa mahdollisuuden retkeillä viikonlopuksi Bockholmaan, Korppoon saaristoon.

Bockholman saari on Turusta kolmen lautan ja pienen merimatkan päässä, jossa odottaa mökki saunoineen. Tarkoitus on ottaa aurinkoa, kalastaa, marjastaa ja sienestää mahdollisuuksien mukaan, saunoa, grillata ja istua nuotiolla.

Tarvitset mukaan liinavaatteet, mökissä on peitot ja tyynyt. Kaikki astiat ja ruoantekovälineet on. Jokainen huolehtii ruokailut itse. Nukkumapaikkoja on 8 ja loput majoittautuvat telttoihinsa.

Viikonloppu maksaa Turun Mummolaakson jäseniltä 25€ ja ei-jäseniltä 50€. Ilmoittautuminen Markelle numeroon 044 319 0946 viimeistään 6.7.2018. Tervetuloa viettämään leppoisaa viikonloppua!

Turun Mummolaakson juhannus Vienolassa 22.-24.6

Turun Mummolaakson juhannus Vienolassa 22.-24.6

Tänä vuonna Rymättylän Vienola on taas Turun Mummolaakson käytössä juhannuksena.

Paikka tarjoaa hyvät puitteet leppoisaan yhdessäoloon. Tiedossa siis grillausta, chillausta, saunomista, uimista, mahdollisuus erilaisiin ulkopeleihin, frisbeegolfiin ym. Jokainen tuo omat ruokansa.

Petipaikkoja sisällä on rajallinen määrä, joten toivomme että ilmoittaudut sähköpostiin turunmummot@gmail.com tai Markelle numeroon 044 319 0946. (Ihan viimeistään viikkoa ennen!)

Juhannusviikonlopun hinta on Turun Mummolaakson jäsenille 25€ / ei-jäsenille 50€. Maksu joko etukäteen aiemmin mainitulle tilille samalla viitteellä 5050. Tai käteisellä yhdyshenkilölle leirille tullessasi.

Tietoja Vienolan leirialueesta

www.turunmummolaakso.net