Jäsenyys ja tuki

Liity jäseneksi

Jäseneksi liittyminen tapahtuu helpoiten täyttämällä jäsenhakemus tästä linkistä ja maksamalla vahvistuksen saatuasi jäsenlasku Mummolaakso ry:n tilille:
Ålandsbanken IBAN FI16 6601 0001 1859 82.

Jäseneksi voi myös liittyä yhdistyksen maksullisissa tilaisuuksissa paperisella hakulomakkeella ja maksamalla jäsenmaksun joko käteisellä tai pankkikortilla.

Jäsenet hyväksyy yhdistyksen hallitus. Jäsenmaksu maksetaan kalenterivuosittain ja jäsenyys ei uusiudu automaattisesti. Vuodelle 2021 jäsenmaksu on 30 €, pienituloisilta 20 €. Yhdistyksen toimintaa voi myös tukea maksamalla kannatusjäsenmaksun on 100 €.

Jos maksat ilman viitteellistä jäsenlaskua, muista ilmoittaa maksun viestikentässä nimesi, sähköpostiosoitteesi ja postiosoitteesi, jolloin saat jäsenkortin paluupostissa ja noin 4 kertaa vuodessa ilmestyvän jäsentiedotteen sähköpostilla.

Jäsenenä saat alennusta yhdistyksen monista antoisista tilaisuuksista. Jäseneksi liittyessä hyväksyt henkilötietojesi tallentamisen Flo Apps Oy:n ylläpitämään Setan jäsenjärjestöjen keskitettyyn FloMembers-jäsenrekisteriin tietosuojaselosteen käyttötarkoituksessa.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää ja otamme vastaan ideoita toiminnan kehittämiseksi!

Lahjoittaminen

Mummolaakson toimintaa voit tukea lahjoittamalla rahaa Setan keräystilin kautta.

Keräystili IBAN: FI21 8000 1571 0819 35; BIC: DABAFIHH. Viitenumerolla 500102 maksetut summat ohjataan Mummolaakso ry:lle. Setan verkkosivulla Tue Mummolaaksoa voit myös maksaa haluamasi summan tilisiirtona pankkitunniksillasi Paytrailin kautta.

Lahjoittaminen käy myös helposti kännykällä MobilePaylla klikkaamalla tätä linkkiä. Tai avaa MobilePay -sovellus ja paina maksa. Syötä nämä tiedot sovellukseen: MobilePay-numero: 16503, Viesti: 500102

Rahankeräyslupa RA/2019/640
Luvan saaja: Seta ry. Luvan myöntäjä: Poliisihallitus ((6.8.2019). Toimeenpanoaika: 1.1.2020-31.12.2021. Toimeenpanoalue: koko Suomi lukuunottamatta Ahvenanmaata

Kerättävien varojen käyttötarkoitus: Kerätyt varat käytetään Mummolaakso ry:n seniorityöhön, ihmisoikeustyöhön, koulutustoimintaan, vertaistukitoimintaan, viestintään sekä muuhun yhdenvertaisuutta edistävään toimintaan ja palveluihin. Varoilla järjestetään vertaistuellisia ryhmiä, teemallisia työpajoja ja tapahtumia.
Varojen käyttöajankohta: Kerätyt varat käytetään pääsääntöisesti sinä kalenterivuonna kuin ne on kerätty. Kuitenkin erityistilanteissa varojen käyttö voi tapahtua kahden kalenterivuoden kuluessa lahjoituksesta.

Sääntöjensä mukaan Mummolaakso ry voi myös vastaanottaa testamentteja ja muita lahjoituksia. Annamme mielellään neuvoja, jos haluat edistää Mummolaakson toimintamahdollisuuksia jälkisäädöksellä.