Ajankohtaiset, Retket ja leirit

Syysleiri 17.-19.9.2021 🗓

from to
Scheduled Ajankohtaiset Retket ja leirit

Särsjärven leirikeskus, Hämeenlinnantie 357, 17500 Padasjoki

Jos tykkäät luonnonympäristöstä, saunomisesta, peleistä ja naisseurasta mutta mummiksen syysleiri on vielä kokematta, niin eikun testaamaan. Padasjoen kirkonkylän lähettyvillä olevassa leirikeskuksessa on oivalliset tilat päärakennuksessa majoittumiseen, ruokailuun ja seurusteluun sekä Särsjärven
rannassa puulämmitteinen sauna, uimalaituri ja soutuvene.  Matkaa Helsingistä on 160 km ja Tampereelta n. 115 km.

Viikonlopun ohjelmassa on säiden ja kiinnostuksen mukaan pihapelejä mölkystä pingikseen, älyttömiä seurapelejä, istuskelua nuotiopaikalla kahvitellen, rupattelua takkatulen ääressä, tutustumista uusiin ihmisiin ja hyvää ruokaa. Luonnon helmassa voi ulkoilla, sienestää, marjastaa, kalastaa ja soudella omaan tahtiin tai kimpassa.

Majoitus 2-4 hengen huoneissa. Koirat ovat sallittuja.
Mukaan lakanat, pyyhe, saunaoluet ja iltavirvokkeet. Omat pingismailat, kalastusvälineet tms liikuntavarusteet voi myös tuoda mukana.

Perjantai-illasta sunnuntaihin kestävän täysihoitoviikonlopun hinta on Mummolaakson jäsenille 100€ ja ei-jäsenille 150€. Ilmoittautumiset: info@mummolaakso.fi, maksu Mummolaakso ry:n tilille IBAN FI16 6601 0001 1859 82. Paikat varataan maksujärjestyksessä.