Ajankohtaiset

Vierailu Kinky Boots -musikaaliin 23.2.2019 klo 19

Helsingin kaupunginteatteri, suuri näyttämö, Eläintarhantie 5, 00530 Helsinki
Liput 78 € ei-jäsenet, 63 € Mummolaakson jäsenet. Sitovat ilmoittautumiset 30.1. mennessä info@mummolaakso.fi. Ilmoita, oletko jäsen. 

Sensaatiomainen, parhaana musikaalina Tony-, Grammy- ja Olivier-palkittu, vuosikymmenen suurin, seksikkäin ja sydämellisin show saapui vihdoin Helsinkiin.
Pop-ikoni Cyndi Lauperin säveltämä jaHarvey Fiersteinin käsikirjoittama musikaali Kinky Boota juhlistaa erilaisuutta, ystävyyttä ja ennakkoluulojen voittamista.
Kinky Boots vie sinut vuoristoradan vauhdilla tehdashallien hämärästä muotimaailman huipulle. Isänsä konkurssin partaalla olevan kenkätehtaan perinyt Charlie on epätoivoinen kaatuvan yrityksensä kanssa. Apuun saapuu kuin luonnonvoima, glitterin ja höyhenien keskeltä, hurmaava viihdetaiteilija Lola seurueineen villin ideansa kanssa. Tämä pari, jolla ei pitäisi olla mitään yhteistä, yltää lopulta uskomattomiin saavutuksiin, joista muut vain uneksivat.
Kinky boots on Kaupunginteatterin uusi musikaali, jossa on potkua suurella sydämellä! Avaa sydämesi, laita korkokengät jalkaan ja tule kokeilemaan fantastinen show joka on rakkauden asialla!
 

Leave a Reply