Ajankohtaiset

Syysleiri Kaunisniemessä 11.-13.9.2015

Vapaamuotoista yhdessäoloa & viihteellistä ulkoilua
Mummiksen mutkaton syysleiri järjestetään jälleen Hämeenlinnan Lammilla, Pääjärven rannalla sijaitsevassa Kaunisniemen leirikeskuksessa. Ympäristössä on hyvät ulkoilu-, marjastus- ja sienestysmaastot. Upean hiekkarannan ja soutuveneiden lisäksi käytössämme on tunnelmallinen rantasauna takkahuoneineen ja viihtyisä nuotiopaikka. Niemenkärjessä on romanttinen laavu, päärakennuksessa tiloja niin tanssimiseen kuin pingiksen pelaamiseenkin.
Tarjolla mm. verkkokalastusta, tikkupullan paistoa, saunomista-uintia-jalkakylpyjä-makkaranpaistoa sekä pelejä & leikkejä. Kala- ja pelinaiset: omat virvelit ja pingismailat mukaan. Paikalla on myös hieroja, 20 €/½h tai 35 €/1h.
Perjantai-illasta sunnuntaihin kestävän täysihoitoviikonlopun hinta jäsenille on 100 € ja ei-jäsenille 150 €. Yhdistys myöntää kaksi vapaapaikkaa vähävaraisille vapaamuotoisen hakemuksen perusteella. Majoitus 2‒4 hengen huoneissa, omat liinavaatteet mukaan. Talon alakerroksessa on yksi iso 8 hengen huone, jossa koirat ovat sallittuja.
Ilmoittautumiset ja hakemukset vapaapaikoille 31.8. mennessä: info@mummolaakso.fi. Kysele tarvittaessa kimppakyytiä mummolaakson fb-ryhmässä. Lisätietoa kohteesta www.kaunisniemi.com.

Leave a Reply