Ajankohtaiset, Kulttuurivierailut

Teatterivierailu Norminäytelmän esitykseen la 13.11.2021 klo 19 🗓

Scheduled Ajankohtaiset Kulttuurivierailut

KokoTeatteri, Hämeentie 3, 00530 Helsinki

KokoTeatterin syksyn pääteos on sukupuolen ja seksuaalisuuden normeja käsittelevät Norminäytelmä. Näytelmän tekstin on kirjoittanut Marjo Niemi ja produktion ohjaa Anna Veijalainen. Esityksen neljä näyttelijää tekevät siinä neljäkymmentä roolia, esitys on hillitön ja tuhlaileva kuin luonto itse. Karnevalistisen tunnelman lavalle luovat upeat näyttelijät Cécile Orblin, Petriikka
Pohjanheimo, Cristal Snow ja Jani Toivola.

Normit nopeuttavat laumojen toimintaa ja nopeus hyödyttää monia. Normeihin on turvallista maastoutua. Mutta entä jos ei pysty? Kaikki tunteet eivät synnykään itsekseen sinussa, vaan siellä missä normit määritellään. Minkälainen sinun pitäisi niiden mielestä olla? Millaista on?

Esityksen jälkeen voimme jäädä keskustelemaaan esityksestä ja hengailemaan teatterin lämpiöön. Näytelmätyöryhmän edustaja on luvannut kertoa meille esityksen synnystä. Virvokkeita voi ostaa aulabaarista.

Hinta 24 euroa Mummolaakson jäsenet ja 29 euroa ei-jäsenet. Ilmoittautuminen ja maksu Mummiksen tilille Ålandsbanken FI16 6601 0001 1859 82 viimeistään 13.10.2021.