Ajankohtaiset

Mummolaakson 25-vuotissyntymäpäivien juhlatanssit 31.8.2019

Ravintola Ostrobotnia, Museokatu 10, 00100 Helsinki
Totta se on, Mummolaakson perustamisesta 13.8.1994 on kulunut neljännesvuosisata. Yhteisöllistä henkeä ovat alusta asti olleet tukemassa tanssimisen vahva traditio ja monet ikimuistoiset illanvietot. Näissä tansseissa juhlitaan naistenvälistä säpinää, kipinää ja ystävyyttä spesiaaliohjelmalla ravintola Bottan juhlakerroksissa.
Huom! Ennen varsinaista juhlaa klo 19-20 pidetään Mummolaakson jäsenten tapaaminen, jossa tarjoamme syntymäpäivän kunniaksi lasin kuohuvaa. Ota jäsentapaamiseen Mummolaakson jäsenkorttisi mukaan!
Klo 20 alkaa juhlinta isommalla porukalla.
klo 20:30-20:45 Suomen ainoa lesbokuoro, iki-ihana Kaupungin Naiset laulaa kotimaisen lyriikan sanoittamaa ja Petra Lampisen säveltämää sielukkaan humoristista musiikkia.
Klo 21:30-22:15 ja 22:30-23:15 Suomen makein naisbändi, kuusihenkinen Jonna Ortju & Namu vauhdittaa meininkiä ammattilaisottein tanssi- & iskelmämusiikilla vetäen myös railakkaampaa bilemusaa.
Hittiputkea ja ikivihreää riittää myös DJ Lailiksen levylautaselta. Omat bravuurisi voit heittää Minniksen vetämässä karaokessa klo 20:45 alkaen.
Vahva ehdokas illan suosikkijuomaksi on Mummolaakson oma nimikko-olut, jota myydään vain näissä bileissä. Rajallinen erä!
Varttivuosisadan kemuihin ei ole pukukoodia, mutta jos tykkäät laittautua niin käytä tilaisuus hyväksesi!
Bileet ovat naisille, ikäraja 18v.
Liput 10€/15€ + eteispalvelumaksu (käteinen/korttimaksu). Alennus Mummolaaksojen ja Setan jäsenjärjestöjen jäsenkortilla.

Leave a Reply