Ajankohtaiset

Kaunisniemen viikonloppuleiri 8.-10.9.2017

Leirikeskus Kaunisniemi, Leiritie 77, 16900 Lammi
Tervetuloa Mummiksen virkistysleirille, Pääjärven hienoissa rantamaisemissa sijaitsevaan Kaunisniemen leirikeskukseen! Täysihoitoviikonlopun aikana ulkoillaan, saunotaan ja seurustellaan. Kaunis hiekkaranta kutsuu uimaan, soutelemaan ja kalastelemaan. Lähiympäristö tarjoaa kauniita maisemia ulkoiluun ja sienestämiseen. Iltaa voi viettää rentoutuen rantasaunassa ja takkahuoneessa seurustellen. Nuotiopaikoilla viihdytään nokipannukahvien, satunnaisten saaliskalojen ja muiden extra-eväiden kera. Päärakennuksessa löytyy tiloja ohjelmallisille kokoontumisille tai haluttaessa tanssimiseen. 
Perjantaista klo 16 lauantaihin klo 16 paikalla on hieroja, jolle voit varata lyhyemmän tai pidemmän ajan edulliseen hintaan. Kiinnostuksen mukaan voi osallistua verkkokalastukseen, pingisturnaukseen, mölkkyyn sekä muihin seurapeleihin. Omat virvelit ja pingismailat kannattaa ottaa mukaan.
Perjantai-illasta sunnuntaihin kestävän täysihoitoviikonlopun hinta jäsenille on 100 € ja ei-jäsenille 150 €. Kahdelle pienituloiselle jäsenelle voidaan myöntää huojennettu osallistumishinta 30€, vapaamuotoiset hakemukset sähköpostitse info@mummolaakso.fi. Majoitus 2‒4 hengen huoneissa, omat liinavaatteet ja virvokkeet mukaan. Talon alakerroksessa on yksi iso 8 hengen huone, jossa koirat ovat sallittuja.
Ilmoittautumiset ja hakemukset vapaapaikoille 31.8. mennessä: info@mummolaakso.fi. Kysele tarvittaessa kimppakyytiä Kaunisniemen leirin fb-tapahtumassa. 

Leave a Reply