Ajankohtaiset

HGT: Homokansan lauluja 23.11.2017

Kanneltalon teatterisali, Klaneettitie 5, 00420 Helsinki
Helsingin Gayteatteri on luonut sateenkaaren kaikissa väreissä näyttäytyviä esityksiä jo 10 vuoden ajan. Juhlan kunniaksi teatteri esittää suosikkiesityksensä minifestareilla Kanneltalossa 23.-24.11.
Homokansan lauluja läväyttää pöytään Kallion asukkaat ja ihmiset, ilmiöt ja intohimot kaikessa rikkaudessaan. Kallion kortteleissa surraan ja iloitaan, etsitään ja löydetään, rakastetaan ja erotaan. Esitys on kokoelma uutta musiikkia, draamaa ja lyriikkaa tiiviinä, viihdyttävänä pakettina – mustaa huumoria unohtamatta.
Kesto 1 h 40 min, sis. väliaika.
Ohjaus ja dramaturgia: Janne Puustinen ¦ sävellykset: Pekka Saukkonen ja Salla Markkanen ¦ sanoitukset: Pekka Saukkonen, Salla Markkanen ja Venla Alvari.
Muusikot: Pekka Saukkonen, Salla Markkanen ja Ari Leskelä
Esiintyjät: Venla Alvari, Hanna Heikkilä, Simo Karhula, Ari Leskelä, Salla Markkanen, Jouni Räisänen, Pekka Saukkonen, Timja Titta Shemeikka, Miriam Tallgren, Veli Toppinen ja Juho Vainiomäki
Liput Mummolaakson jäsenille 15€. Ilmoittaudu 15.11 mennessä info@mummolaakso.fi ja maksa osallistumismaksu Mummolaakson tilille IBAN FI16 6601 0001 1859 82.
 

Leave a Reply