Ajankohtaista, Tapahtumat

Viikonloppuleiri Aulangonjärven rannalla 14.-16.9. 🗓 🗺

from to
Scheduled Ajankohtaista Tapahtumat
Aulangon Heikkiläntie, Aulanko, Hämeenlinna, Hämeenlinnan seutukunta, Tavastia Proper, Southern Finland, Mainland Finland, 13900, Finland Map

Aulangon Rauhan Suuri Huvila
Aulangon Heikkilän tie 168, 13900 Pekola

Mummolaakson super-virkistävä syysleiri järjestetään nyt ensimmäistä kertaa erähenkisessä, monipuolisessa ja rauhallisessa rantahuvilassa Aulangonjärvellä Hämeenlinnan lähellä. Kaikilla mukavuuksilla varustettu huvila on kokonaan varattu Mummikselle. Käytössämme on myös tunnelmallinen rantasauna, jonka lauteilta on suora näkymä Aulangonjärven kansallismaisemaan, sekä saunan terassilla kylpytynnyri. Rannalla on nuotiopaikka ja neljä soutuvenettä.

Huvilan pääsalissa riittää tilaa seurusteluun pitkien pöytien ja sohvaryhmien äärellä. Sen yhteydessä olevassa keittiössä kokkaillaan yhdessä, sillä leiriläiset osallistuvat pienimuotoisesti ruuan laittoon. Pelisalissa on tilaa touhuilla säällä kuin säällä biljardin, ilmakiekon, pingiksen, pöytäfutiksen, pöytä- jääkiekon, tikkataulun ja dartsin parissa. Syysleirin suosittuja perusaktiviteetteja ovat saunominen, uiminen, verkkokalastus, makkaranpaisto, kalojen grillaus ja nokipannunnukahvien keittely, mölkkykisat sekä muut pelit & leikit. Ympäristössä on lisäksi hyvät ulkoilu-, marjastus- ja sienestysmaastot omia polkujaan kulkeville. Valinnanvaraa siis riittää.

Perjantai-illasta sunnuntaihin kestävän täysihoitoviikonlopun hinta on Mummolaakson jäsenille 120€ ja ei-jäsenille 170€. Erillisiä makuuhuoneita on 9, majoitus 2-4 hengen huoneissa riippuen osallistujamäärästä. Koirat ovat sallittuja. Pakkaa mukaan lakanat, pyyhe ja virvokkeet. Omat virvelit, pingismailat tms liikuntavarusteet voi myös tuoda mukana. Ilmoittautuminen 15.8. mennessä: info@mummolaakso.fi. Mukaan mahtuu 25 ensimmäistä!

Matkaa Helsingistä ja Tampereelta on n. 100 km. Kysele tarvittaessa kimppakyytiä mummiksen fb-ryhmässä. Lisätiedot ja kuvat: www.aulangonrauha.fi/fi/s/suuri-huvila

Leave a Reply