Ajankohtaiset

Vierailu Kansallisteatterin Olipa kerran minä -esitykseen 20.2.2016

Suomen Kansallisteatteri, Pieni näyttämö, Bergbominkuja, 00100 Helsinki
Heini Junkkaalan uutuusnäytelmä Olipa kerran minä kertoo kirjailijasta, joka kirjoittaa Kansallisteatterille näytelmää narsismista ja päätyy uhraamaan yksityisyytensä saadakseen yleisön arvostamaan itseään. Esiin nostetaan narsistin kootut totuudet. Teoksen ydinajatuksena on, että narsistisia piirteitä ei ole vain esityksen henkilöhahmoissa vaan meissä kaikissa.
”Mä en enää nykyään jaksa tehdä mitään ilman yleisöä. ”
”Olen valmistautunut tapaamiseemme pitkään. Olen miettinyt tarkkaan, miten sinunkaltaistasi pitää lähestyä, miten puhutella, miten yllättää, kohahduttaa, pitää hyppysissä. Olen kirjoittanut ylös kaiken, mistä haluaisin puhua sinulle. Olen yrittänyt olla mahdollisimman rehellinen. Kertoa asiat juuri niin kuin ne ovat tapahtuneet.”
”Mutta nyt olen alkanut pelätä, että sinä et tulekaan. Että et haluakaan tavata minua. Mitä minun pitäisi sanoa sinulle, jotta haluaisit tulla luokseni?”
Uutuusnäytelmän ohjaa eturivin teatterintekijöihin lukeutuva Milja Sarkola, jonka edellinen ohjaus Jotain toista sai suuren suosion Q-teatterissa. Rooleissa: Minna Haapkylä, Katja Küttner, Jessica Grabowsky, Iida Kuningas, Heikki Pitkänen, Antti Pääkkönen.
Liput: mummolaakson jäsenet 30 €, ei-jäsenet 35 €
Sitovat ilmoittautumiset ma 18.1. mennessä: info@mummolaakso.fi
Ilmoita varatessasi oletko jäsen.

Leave a Reply