Ajankohtaiset

Syysleiri Särsjärvellä 9.-11.10.2020

Särsjärven leirikeskus
Hämeenlinnantie 357, 17500 Padasjoki

Lataa akut viikonloppuleirillä Padasjoen kirkonkylän lähettyvillä! Leirikeskuksessa on kaikkinensa 46 majoituspaikkaa ja isossa pääsalissa riittää tilaa seurusteluun, ruokailuun ja rupatteluun takkatulen äärellä.
Luonnon helmassa voi ulkoilla, sienestää, marjastaa, kalastaa ja soudella omaan tahtiin tai porukassa. Rantasaunassa on hyvät löylyt sekä uimalaituri viileitä vesiä pelkäämättömille. Hyvällä säällä voidaan keitellä nuotiopaikalla nokipannukahveja avec, paistella makkaroita ja mahdollisia kalansaaliita. Osallistua voi mölkkyyn, pingis-cupiin sekä sopivasti haastavien seurapelien joukkuekisoihin.
Majoitus on 2-3 hengen huoneissa riippuen osallistujamäärästä. Koirat ovat sallittuja. Pakkaa mukaan lakanat, pyyhe ja virvokkeet. Omat virvelit, pingismailat tms liikuntavarusteet voi myös tuoda mukana. Matkaa Helsingistä on 160 km ja Tampereelta n. 115 km.
Perjantai-illasta sunnuntaihin kestävän täysihoitoviikonlopun hinta on Mummolaakson jäsenille 100€ ja ei-jäsenille 150€. Sitovat ilmoittautumiset: info@mummolaakso.fi.

Leave a Reply