Ajankohtaiset

Some haltuun 6 tunnissa! 2.10. & 9.10.2017, Hki

Maikki Friberg -koti, Bulevardi 11 A 1, 00120 Helsinki
Sosiaalinen media ei ole vielä luonteva osa joka mummon arkea. Monelle se on vieraannuttavaa mediahälyä tai yksityisyytensä suojaamiseen tottuneille avoimuudessaan arveluttavaa viestintää. Somella on kuitenkin kasvava rooli tiedonvälityksessä, yhteisöllisten verkostojen ylläpitämisessä ja yhteiskunnallisessa keskustelussa. Ilmiöstä sivuun jääminen luo sukupolvikuiluja ja sivullisuuden kokemuksia. Älä jää somen sivustakatsojaksi vaan tule työpajaan kuulemaan ja kokeilemaan miten pöhinään pääsee mukaan omilla ehdoillaan!
Mummolaakson lesbo- ja bi-teemaisen sosiaalisen median työpajan vetäjänä on kokenut tietotekniikan aikuiskouluttaja ja lesbosarjakuvataiteilijanakin tunnettu Annukka Leppänen. 6 tunnin työpajassa käydään läpi erilaisia sosiaalisen median kategorioita ja katsotaan lähemmin tärkeimpiä palveluja osallistujien tarpeen mukaan. Mukaan saa kirjalliset ohjeet palvelujen käytöstä.
Osallistumismaksu vain 20€ Mummolaakson jäsenet / 25€ ei-jäsenet. Ilmoittaudu 25.9. mennessä info@mummolaakso.fi ja maksa työpajamaksu Mummolaakson tilille. Työpajaan tarvitaan oma läppäri tai tabletti mukaan, älypuhelimellakin pääsee alkuun.
Työpajojen järjestämistä tukevat Kari Mattilan säätiö ja KSL.
Huom! Työpaja järjestetään jos ilmoittautuneita vähintään 8 henkeä, joten jaa fb-tapahtumakutsu myös kaverillesi!
 

Leave a Reply