Ajankohtaiset

Sherrykahvitanssit 2.7.2016

Bottan juhlasali 2.-3. krs, Museokatu 10, 00100 Helsinki
Mummolaakson tunnelmantäytteiset sherrykahvit Helsinki-Priden juhlapäivänä lauantaina. Huom! Kemut  alkavat jo klo 16. Tanssia, tapaamisia ja hyvää mieltä. Dj Lailis soittaa kesähitit ja tanssilattian evergreenit.
Kolmannessa kerroksessa odottavat Pervomummon Puduaarin viettelykset: tarjolla on eroottis-romanttisia vinkkejä ja toiminnan paikkoja. Myyntiesittelyssä Suomen ainoa queerfeministinen pornolehti Ménage à trois (6€/kpl). Anu Nurminoro opastaa huovutettujen avaimenperien ja korujen teossa lemmenamuleteiksi (tarvikkeet 8€). Brändää itsesi omatekoisella rintamerkillä (1€/kpl). Mieltä askarruttavissa asioissa apuja voi kysyä Johannan Ruotsalaisesta kahvikuppiennustuksesta, eli kolmen minuutin pikaennustuksesta mistä tahansa mieleen juolahtavasta kysymyksestä. Jaossa Näkymättömän kirjaston lemmekkäitä kirjoja. Puduaarissa voi myös haastaa naisia skabaamaan perinteikkäässä koronapelissä. 
Liput 10/12 €, alennus Mummolaakson ja Setan jäsenjärjestöjen jäsenkortilla. Vain käteistä lipunmyynnissä. Bileet ovat naisille, ikäraja 18v.

Leave a Reply