Ajankohtaiset

Naisten SUPER-pikkujoulubileet 26.11.2016


Ravintola Ostrobotnia, Juhlasali 2. krs, Museokatu 10, 00100 Helsinki

Tänä vuonna Mummolaakso kutsuu naisia Bottalle Isoihin Lesbisiin Pikkujouluihin.
Bilefiilistä tulee nostattamaan suuren maailman värejä hehkuva, afropopfuusiota soittava kokoonpano Kide & Rawbeena & Miracle Healers -yhtye. Rawbeena on kenialainen artisti ja biisintekijä, jonka kanssa rockmusiikin puolelta tuleva Kide on tehnyt yhteistyötä ja tässä tanssittavassa kokonaisuudessa lyövät yläfemmaa afrikkalainen nykypop ja reggae ja rockimmat sävyt.
Huom! Saara Aalto ei pääse näihin bileisiin esiintymään, sillä varaus Britannian X Factor -kilpailun jatkopaikan varalle realisoitui Saaran valikoituessa 5 parhaan joukkoon sunnuntaina 20.11. Seurataan kisan jatkoa jännityksellä ja toivotaan että Saaran upeat esitykset kantavat aina loppuun asti! Tavoitteena on saada Saara Aalto esiintymään Mummolaakson yleisölle 2017.
Heittäydy hetkeen ja lähde joulusesonkiin hyvässä nosteessa, mahtavien artistien parissa! Showtime on klo 22 ja illan muusta musiikista vastaa Dj Lailis.
Liput 10/15 € + eteispalvelumaksu. Alennus Mummolaakson ja Setan jäsenjärjestöjen jäsenkortilla. Vain käteistä lipunmyynnissä. Yksityistilaisuus on vain naisille.
Rawbeena & Kide: Ft Pori Music Workshop Ft Miracle Healers Band: Marobo 

Leave a Reply