Ajankohtaiset

Kaunisniemen syysleiri 9.-11.9.2016

Leirikeskus Kaunisniemi, Leiritie 77, 16900 Lammi
Mummiksen aina aurinkoinen syysleiri järjestetään jälleen Pääjärven rannalla Hämeenlinnan Lammilla sijaitsevassa Kaunisniemen leirikeskuksessa. Ympäristössä on hyvät ulkoilu-, marjastus- ja sienestysmaastot. Upean hiekkarannan ja soutuveneiden lisäksi käytössämme on tunnelmallinen rantasauna takkahuoneineen ja viihtyisä nuotiopaikka. Niemenkärjessä on romanttinen laavu, päärakennuksessa tiloja niin tanssimiseen kuin pingiksen pelaamiseenkin.
Lauantaina luontaistuoteyrittäjä Kira Selin alustaa aiheesta Terveellisempää elämää luonnollisesti. Muuta ohjelmatarjontaa, johon voi osallistua kiinnostuksen mukaan: verkkokalastusta, jaarittelua nuotion äärellä nokipannukahvia keitellen ja saaliskaloja grillaten, saunomista-uintia-makkaranpaistoa sekä pelejä & leikkejä. Kala- ja pelinaiset: omat virvelit ja pingismailat mukaan. 

Perjantai-illasta sunnuntaihin kestävän täysihoitoviikonlopun hinta on Mummolaakson jäsenille 100 € ja ei-jäsenille 150 €. Majoitus 2‒4 hengen huoneissa. Talon alakerroksessa on yksi iso 8 hengen huone, jossa koirat ovat sallittuja. Ota mukaan omat liinavaatteet, pyyhe ja virvokkeet.
Ilmoittautumiset 31.8. mennessä: info@mummolaakso.fi.
Kaunisniemeen on matkaa Helsingistä 120 km, Tampereelta 90 km, Turusta 180 km. Kysele tarvittaessa kimppakyytiä mummolaakson fb-ryhmässä. Lisätietoa kohteesta www.kaunisniemi.com.

Leave a Reply