Ajankohtaiset

Elämäkerrallisen kirjoittamisen työpaja 14.12.2017-17.2.2018

Maikki Friberg -koti, Bulevardi 11 A 1, Helsinki
Muistoista ja valokuva-albumeista paperille! Elämäkerrallisen kirjoittamisen työpaja auttaa purkamaan kirjoittamisen lukkoja ja pääsemään alkuun. Tutustu kirjoittavaan minääsi ja opi hyödyntämään valokuvia ja muistoja elämäkerrallisen kirjoittamisen pohjana. Kahden opetuskerran lyhytkurssi koostuu luennoista ja harjoituksista, kurssilaiset tuottavat kertojen välissä tekstiä jota käydään yhdessä kurssilla läpi.
Tapaamisten välillä on myös mahdollista osallistua vertaistapaamisiin esim. asiakysymysten tarkistamiseksi tai muuten kirjoittamisen tueksi.
Osallistujien toivotaan hyödyntävän työpajaa oman tekstin tuottamiseksi Mummolaakson kirjoituskilpailuun lesbojen ja bi-naisten elämästä tai Naisten Ääni -hankkeeseen osallistuminen. Kirjoituskilpailuun osallistumisaikaa on jatkettu 28.2.2018 asti.
Kurssin vetäjä Leena Parkkinen on palkittu kirjailija ja luovan kirjoittamisen ohjaaja. Häneltä on ilmestynyt viisi kirjaa. Viimeisin aikuisten romaani Säädyllinen ainesosa (2016) käsitteli ansiokkasti naisten välistä rakkautta Helsingin Töölössä 1950-luvulla. Hänen kirjojaan on ilmestynyt yhteensä kahdessatoista maassa.
Ennakkotehtävä 1:
Nimeä viisi sinulle tärkeää esinettä ja kerro itsestäsi niiden kautta. Pituus yhteensä max. 1 liuska.
Ennakkotehtävä 2:
Mistä haluaisin kirjoittaa. Jos aiot käyttää kurssilla aineistoa: valokuvia, päiväkirjoja etc niin mainitse siitä.
Osallistumismaksu 10€. Max 12 osallistujaa. 
Ilmoittaudu 1.12. mennessä info@mummolaakso.fi ja maksa osallistumismaksu Mummolaakson tilille IBAN FI16 6601 0001 1859 82 Meilaa ennakkotehtävät 7.12. mennessä leena.parkkinen@hotmail.com.
Vertaistapaamiset ti 16.1. klo 17:30-19:45 ja la 17.2. klo 13-15:15. Omaa kirjoitusprosessia voi edistää osallistumalla vapaamuotoisiin tapaamisiin, jossa mahdollisuus keskittyä kirjoittamiseen tai tulla keskustelemaan avoimista kysymyksistä.
Järjestäjinä Kulttuuritantit-toimintaryhmä ja Mummolaakso ry.

Leave a Reply